Materijali Za Dekor Zavjese i Njihova Funkcionalnost

Dekori su neizostavni za uređenje interijera bilo da su ukras ili za zatamnjenje prostora (blackout dekor). Vrlo su elegantni za prostore i bez klasičnih zavjesa. Iako se klasične zavjese i dekor zavjese često zajedno kombiniraju jer daju odličan kontrast u dizajnu i količini svjetlosti.

 

Dekor zavjese su vrlo zanimljive zbog toga što pružaju zatamnjenje prostora i Vašem prostoru daju dodatnu notu ekskluzivnosti. Blackout dekor zavjese u potpunosti blokiraju svijetlost i pružaju totalnu privatnost. Dekor zavjese imamo u svim bojama i dezenima tako da smo sigurni da ćete pronaći nešto i za svoj ukus.

 

Isto kao i sa klasičnim zavjesama vodilice su ovdje ključne jer upravo one omogućavaju ležerniju tranziciju zavjesa te su vrlo jednostavne za održavanje što nije slučaj sa većinom karniša.

Zavjese Na Elektro Motor i Ostale Pogodnosti

Osim ručnog pomicanja zavjesa imamo i zavjese na elektro motor koje se pomiču pomoću daljinskog upravljača što je vrlo elegantan i profinjen način upravljanja.

 

Kao i sve zavjese tako i ove šivamo individualno prema prostorima. Najčešća uporaba klasičnih zavjesa je unutar doma, vikendice, restorana i hotela. Gdje god ih koristili zadovoljit će Vas svojom funkcionalnošću i luksuznim izgledom.

 

Brinemo i o čistoći Vaših zavjesa zato nudimo i pranje zavjesa koje bi trebalo vršiti minimalno 2-3 puta godišnje kako bi zavjese bile čiste i mirišljive. Jer higijena zavjesa i prostora je također i Vaša higijena.

Što Dekor Zavjese Nude?

✓ Privatnost i Prilagodba Svjetline – pomoću dekor zavjesa možete si osigurati potpunu privatnost sa blackout vrstom zavjesa

✓ Profinjenost Prostora i Komfor – dekor zavjese ukrasit će Vaš prostor na vrlo ekskluzivan način

✓ Ručna i Automatska Regulacija – električnim zavjesama možete upravljati pomoću daljinskog upravljača

✓ Jednostavno Održavanje – obzirom na visokokvalitetne materijale zavjese je vrlo jednostavno održavati uz godišnja pranja

✓ Dugotrajnost Zavjesa – uz zavjese pružamo i garanciju u trajanju od godinu dana

Gdje Se Dekor Zavjese Najčešće Koriste?

modern

DOMOVI

constructions

STANOVI

property

VIKENDICE

hotel (1)

HOTELI

architecture-and-city

RESTORANI

cafe

KAFIĆI

Naši Radovi sa Dekor Zavjesama

Pošaljite Upit