Materijali Za Paket Zavjese i Njihova Funkcionalnost

Paket zavjesa je praktična za male prostore i vrlo su funkcionalne za upotrebu. Postoje paket zavjese sa letvicama (rimski paket/rimske zavjese) i festoni koji su naboru kao zavjese i isto se podižu (gore-dolje) pomoću lančića na vodilici i jednostavne su za upotrebu.

 

Paket zavjesu možemo šivati u svim tkaninama i dekorima za sve prostore kao što su: kuhinje, blagovaone, spavaće sobe, dnevne boravke itd.

 

Ova vrsta zavjesa će Vas oduševiti sa svojom praktičnosti te jednostavnom upotrebnom i uklapanjem u prostor. Prave se od istih materijala kao i klasične zavjese ali razlika je u tome što se ova vrsta zavjesa koristi najčešće kod manjih prostora gdje želite regulirati visinu zavjese, a time i svjetlost.

 

Isto kao i sa ostalim zavjesama vodilice su ovdje ključne jer upravo one omogućavaju ležerniju tranziciju zavjesa te su vrlo jednostavne za održavanje što nije slučaj sa većinom karniša.

Zavjese Na Elektro Motor i Ostale Pogodnosti

Osim ručnog pomicanja zavjesa imamo i zavjese na elektro motor koje se pomiču pomoću daljinskog upravljača što je vrlo elegantan i profinjen način upravljanja.

 

Kao i sve zavjese tako i ove šivamo individualno prema prostorima. Najčešća uporaba paket zavjesa je unutar doma, stana, vikendice, restorana i ureda. Gdje god ih koristili zadovoljit će Vas svojom funkcionalnošću i jednostavnim izgledom.

 

Brinemo i o čistoći Vaših zavjesa zato nudimo i pranje zavjesa koje bi trebalo vršiti minimalno 2-3 puta godišnje kako bi zavjese bile čiste i mirišljive. Jer higijena zavjesa i prostora je također i Vaša higijena.

Što Paket Zavjese Nude?

✓ Privatnost i Prilagodba Svjetline – pomoću ove vrste zavjesa možete si osigurati određenu privatnost prilagodbom svjetline

✓ Profinjenost Prostora i Komfor – paket zavjese ukrasit će Vaš prostor i učiniti ga ugodnijim

✓ Moderan Dizajn – sve su zavjese po mjeri rađene

✓ Jednostavno Korištenje – pomoću lančića je moguće jednostavno podesiti visinu paket zavjesa

✓ Prozračnost – materijali od kojeg se prave klasične zavjese su pamuk i lan što pruža prozračnost i svježinu

✓ Ručna i Automatska Regulacija – električnim zavjesama možete upravljati pomoću daljinskog upravljača

✓ Jednostavno Održavanje – obzirom na visokokvalitetne materijale zavjese je vrlo jednostavno održavati uz godišnja pranja

✓ Dugotrajnost Zavjesa – uz zavjese pružamo i garanciju u trajanju od godinu dana

Gdje Se Paket Zavjese Najčešće Koriste?

modern

DOMOVI

constructions

STANOVI

property

VIKENDICE

work

POSLOVNI PROSTORI

architecture-and-city

RESTORANI

Naši Radovi Sa Paket Zavjesama

Pošaljite Upit