Materijali Za Panel Zavjese i Njihova Funkcionalnost

Panel zavjese su odlični odabir ako imamo velike staklene stijene balkonskih vrata i za vizualno pregrađivanje prostora. Paneli se izrađuju od zavjesa, dekora, blacouta dekora, screenova, prirodnih materijala, poliestera.

 

Panel zavjesa je za one koji ne vole puno materijala na prozorima, a htjeli bi imati zavjese. Vrlo su jednostavne za upotrebu obzirom na način koji su izrađeni. Oblik ove vrste zavjesa je pravokutan i već i manja količina zavjese može prekriti veću površinu prozora.

 

Iako se najčešće koriste za balkonska vrata mogu se odlično uklopiti i za opremanje prozora u boravku ili u sobi.

 

Isto kao i sa klasičnim zavjesama vodilice su ovdje ključne jer upravo one omogućavaju ležerniju tranziciju zavjesa te su vrlo jednostavne za održavanje što nije slučaj sa većinom karniša.

Održavanje Panel Zavjesa i Ostale Pogodnosti

Brinemo i o čistoći Vaših zavjesa zato nudimo i pranje zavjesa koje bi trebalo vršiti minimalno 2-3 puta godišnje kako bi zavjese bile čiste i mirišljive. Jer higijena zavjesa i prostora je također i Vaša higijena.

 

Panel zavjesa imaju mogućnost pomicanja neograničeni broj puta (lijevo-desno) ili sve na jednu stranu. Elegantne su zbog svog samog dizajna. Osim unutrašnjeg prostora mogu biti i zavjese za vanjski prostor/terasu. Kao i za sve zavjese radimo i postavljanje panel zavjesa.

Što Nude Panel Zavjese

✓ Privatnost i Prilagodba Svjetline – pomoću panel zavjesa možete si osigurati određenu privatnost sa prilagodbom svjetlosti

✓ Profinjenost Prostora i Komfor – panel zavjese ukrasit će Vaš prostor na vrlo jedinstven način

✓ Moderan Dizajn – sve su zavjese po mjeri rađene

✓ Prozračnost – materijali od kojeg se prave klasične zavjese su pamuk i lan što pruža prozračnost i svježinu

✓ Jednostavno Održavanje – obzirom na visokokvalitetne materijale zavjese je vrlo jednostavno održavati uz godišnja pranja

✓ Dugotrajnost Zavjesa – uz zavjese pružamo i garanciju u trajanju od godinu dana

Gdje Se Panel Zavjese Najčešće Koriste?

modern

DOMOVI

constructions

STANOVI

property

STANOVI

work

POSLOVNI PROSTORI

Što Nude Panel Zavjese

Pošaljite Upit