Materijali Za Klasične Zavjese i Njihova Funkcionalnost

Zavjese nas zastiru od pogleda, ali ujedno nam uljepšavaju naš prostor i daju nam notu profinjenosti. Upravo je to ono što pružaju klasične zavjese. Izrađene su uglavnom od pamuka i/ili lana što ujedno omogućava i prozračnost.

 

Zavjese imamo u svim bojama i dezenima tako da smo sigurni da ćete pronaći nešto i za svoj ukus. Osim što nam zavjese pružaju privatnost i ugodniji prostor, isto tako zavjese nam i ublažavaju akustiku u stanu posebice sada kada nam je moderan namještaj od pločastih i ravnih materijala.

 

Klasične zavjese vrlo su lagane pa je rukovanje njima vrlo jednostavno. Vodilice su ovdje ključne jer upravo one omogućavaju ležerniju tranziciju zavjesa. Klasične zavjese i dekor zavjese često se zajedno kombiniraju jer daju odličan kontrast u dizajnu i količini svjetlosti.

Zavjese Na Elektro Motor i Ostale Pogodnosti

Osim ručnog pomicanja zavjesa imamo i zavjese na elektro motor koje se pomiču pomoću daljinskog upravljača što je vrlo elegantan i profinjen način upravljanja.

 

Kao i sve zavjese tako i ove šivamo individualno prema prostorima. Najčešća uporaba klasičnih zavjesa je unutar doma, vikendice, restorana i hotela. Gdje god ih koristili zadovoljit će Vas svojom funkcionalnošću i veličanstvenim izgledom.

 

Brinemo i o čistoći Vaših zavjesa zato nudimo i pranje zavjesa koje bi trebalo vršiti minimalno 2-3 puta godišnje kako bi zavjese bile čiste i mirišljive. Jer higijena zavjesa i prostora je također i Vaša higijena.

Što Klasične Zavjese Nude?

✓ Privatnost i Prilagodba Svjetline – pomoću ove vrste zavjesa možete si osigurati određenu privatnost prilagodbom svjetline

✓ Profinjenost Prostora i Komfor – klasične zavjese ukrasit će Vaš prostor i učiniti ga ugodnijim

✓ Moderan Dizajn – sve su zavjese po mjeri rađene

✓ Prozračnost – materijali od kojeg se prave klasične zavjese su pamuk i lan što pruža prozračnost i svježinu

✓ Ručna i Automatska Regulacija – električnim zavjesama možete upravljati pomoću daljinskog upravljača

✓ Jednostavno Održavanje – obzirom na visokokvalitetne materijale zavjese je vrlo jednostavno održavati uz godišnja pranja

✓ Dugotrajnost Zavjesa – uz zavjese pružamo i garanciju u trajanju od godinu dana

Gdje Se Klasične Zavjese Najčešće Koriste?

modern

DOMOVI

constructions

STANOVI

property

VIKENDICE

hotel (1)

HOTELI

architecture-and-city

RESTORANI

cafe

KAFIĆI

Naši Radovi sa Klasičnim Zavjesama

Pošaljite Upit