Luksuzna Linija Zavjesa

U ponudi imamo premium zavjese sa više od 14.500 visokokvalitetnih materijala i 250 boja. Dizajn radimo po mjeri prema Vašim željama i na usluzi smo svima koji žele svoj privatni i/ili poslovni prostor opremiti sa dugotrajnim zavjesama.

Do sada smo opremili preko 1500 domova, stanova, poslovnih prostora, škola, vrtića, ordinacija, kancelarija i ostalo. Vjerujemo da i Vaš prostor možemo uspješno opremiti te da će te u našoj širokoj ponudi pronaći nešto i za svoj ukus. Zavjese će pružiti prostoru dodatnu vrijednost u smislu funkcionalnosti i veličanstvenog dizajna.

Tu smo na usluzi svima koji cijene visokokvalitetne materijale i luksuzan dizajn zavjesa.

Klasične Zavjese

Klasične zavjese se uglavnom koriste za opremanje boravka, soba, hodnika i slično. One su vrlo lagane i prozračne.

Dekor zavjese

Dekor Zavjese

Dekor zavjese se često koriste u kombinaciji sa klasičnim zavjesama čime se dobiva odličan kontrast u dizajnu i svjetlosti.

paket-zavjese-kat1

Paket Zavjese

Paket zavjese su praktične za male prostore i vrlo su funkcionalne za upotrebu. Paket zavjesu možemo šivati u svim tkaninama i dekorima za sve prostore.

panel-zavjese-kate1

Panel Zavjese

Panel zavjese su odlični odabir ako imamo velike staklene stijene, balkonska vrata i za vizualno pregrađivanje prostora. Panel zavjesa je za one koji ne vole puno materijala na prozorima, a htjeli bi imati zavjese.

Rolo Zavjese

Rolo zavjese su tehničke zavjese najčešće namijenjene za poslovne prostore,bolnice,domove ,urede, a neki ih koriste i za kućnu upotrebu.

trakaste-zavjese-kat1

Trakaste Zavjese

Ovisno o izboru uzoraka mogu dati profesionalan izgled u poslovnim prostorima. Trakaste zavjese zbog svoje jednostavnosti i praktičnosti su popularne izbor za unutarnju zaštitu od sunca.